Facebook LinkedIn Twitter Hvis du deler indholdet, vil udbyderen af servicen sætte en eller flere cookies på din computer.
13.10.2015

Ressourcebesparende rengøringskoncept vinder CSR Environment Prize

De forenede Dampvaskerier vandt årets CSR Environment Prize for et særligt ressourcebesparende rengøringskoncept. Prisen blev uddelt på den årlige CSR Award konference, der afholdes af CSR fonden og i år fandt sted den 7. oktober i Vejle.

Virksomheden har udviklet Rengøringsløsningen Viima, der er baseret på en særlig fiber, der er udviklet i Japan., Løsningen har medført besparelser på vand på 80 pct., nedsat CO2-udledningen med 60-72 pct. og reduceret kemikalieforbruget med 90 pct.  Ud over det reducerede forbrug af vand og kemikalier, har Viima øget rengøringsmedarbejdernes effektivitet med 20 pct. Der skyldes primært mindre belastning af rengøringsmedarbejdere og reduceret sygefravær.

Du kan få inspiration til at bryde med vanetænkningen og spare penge

I case-samlingen "Danske virksomheders investeringer i ressourceeffektivitet" fortæller De forenede Dampvaskerier og andre virksomheders om deres erfaringer ressourceeffektivitet som en vej til økonomiske besparelser. Case-samlingen er udarbejdet af KPMG for Erhvervsstyrelsen.