Facebook LinkedIn Twitter Hvis du deler indholdet, vil udbyderen af servicen sætte en eller flere cookies på din computer.

Om grønomstilling.dk

Erhvervsstyrelsen arbejder for at skabe de bedste rammer for dansk erhvervsliv. Grøn omstilling af danske virksomheder giver bedre miljø og grobund for nye forretningsmuligheder fx gennem cirkulær økonomi. Dette forbedrer virksomhedernes konkurrenceevne og skaber eksport og nye arbejdspladser i Danmark.

Grønomstilling.dk præsenterer en række initiativer under Erhvervsstyrelsen, herunder bl.a. Grøn Omstillingsfond.

Grøn omstilling benyttes her på siden som en samlebetegnelse for de initiativer, som administreres eller har været administreret af Erhvervsstyrelsen, hvor virksomheder kan få hjælp til en grøn omlægning af deres forretning. Det kan fx være gennem intern ressourceoptimering i virksomheden, gennem anvendelse af nye cirkulære forretningsmodeller, ved at færdigudvikle innovative grønne produkter eller serviceydelser, eller ved at indgå i en industriel symbiose med én eller flere andre virksomheder.

Du kan her på siden læse om igangværende indsatser og resultater af afsluttede indsatser samt finde viden og fakta om grøn omstilling og cirkulær økonomi.