Facebook LinkedIn Twitter Hvis du deler indholdet, vil udbyderen af servicen sætte en eller flere cookies på din computer.
15.01.2016

Grønne virksomheder søges til EU’s miljøpriskonkurrencer 2016

Erhvervsstyrelsen arbejder for at fremme danske virksomheders muligheder og vækst og er derfor engageret i EU’s miljøpriser, der uddeles hvert andet år.

Om konkurrencen

Miljøpriskonkurrencen er udskrevet af Ingeniørforeningen, IDA i samarbejde med EU-kommissionen og der efterlyses aktuelt projekter, der fremmer innovative og bæredygtige løsninger og initiativer på miljøområdet – både private og offentlige virksomheder, organisationer og andre grupperinger kan deltage.

Hvis du kender til et egnet projekt, eller selv deltager i et, kan du udfylde tilmeldingsskemaet som du finder hér, hvor du også kan læse mere.

Priskonkurrencen formål er at promovere innovative og bæredygtige projekter som eksempler til efterlevelse. Prisen har stor markedsføringsmæssig værdi. Vinderne kan bruge prisen i virksomhedens markedsføring og tidligere prisvindere har særligt fremhævet en styrket synlighed i markedet og medarbejdernes stolthed ved anerkendelsen af deres projekt, som gevinst ved modtagelse af miljøprisen.

Få nærmere oplysninger om miljøpriskonkurrencen på IDA's hjemmeside.

Tilmelding

Tilmelding kræver kun en begrænset indsats og består i indsendelse af en simpel tilmeldingsformular. Bedømmelseskomiteen søger efter egnede kandidater inden for fire områder: ”Miljømanagement”, ”Bæredygtige processer”, Bæredygtige produkter & services” og ”Internationalt virksomhedssamarbejde”.

Fristen for deltagelse i EU's miljøpriskonkurrence er forlænget til 25. februar 2016. 

Tidligere vindere

Se hvilke projekter der modtog priser i 2014