Facebook LinkedIn Twitter Hvis du deler indholdet, vil udbyderen af servicen sætte en eller flere cookies på din computer.

Grøn Omstillingsfond

Grøn Omstillingsfond har eksisteret fra 2013 til 2015 og har haft fokus på at understøtte øget ressourceeffektivisering, miljøvenlige løsninger og nye grønne arbejdspladser.

 

Fonden har været rettet mod virksomheder, organisationer og partnerskaber, der har modtaget tilskud til projekter inden for temaerne produkt- og forretningsudvikling, industrisymbioser, udvikling af nye grønne forretningsmodeller og partnerskaber for grøn omstilling. I undermenuen til venstre kan du læse mere om de forskellige indsatser under fonden. Fonden har haft et særligt fokus på den såkaldte cirkulære økonomi. Det betyder produkter, forretningsmodeller og serviceydelser, der bidrager til, at materialer og produkter i højere grad bliver sendt i cirkulation, så de dermed kan bruges igen i stedet for at ende som affald. 

Bevillingen til Grøn Omstillingsfond udløber i 2015. Der vil derfor fremadrettet ikke være mulighed for at søge om tilskud.